Nieuw Zeeland

Home


NZ Nieuw Zeeland
Nieuwzeelands imponerende landschappen, weelderige bossen, verbazingwekkende levende natuur en plezierig klimaat maken het een toevluchtsoord voor vele outdoor activiteiten en een geweldige plek om te ontspannen. De samenleving is divers, wereldwijs, multicultureel en de eerlijkheid, vriendelijkheid en openheid van de Kiwi´s zullen indruk op u maken. En het grote voordeel van Nieuw Zeeland is dat deze fysieke, culturele en artistieke landschappen zich zo dicht bij elkaar bevinden.

Geschiedenis
Met meer dan duizend jaar van menselijke kolonisatie, heeft Nieuw Zeeland een kleurrijke en aangrijpende geschiedenis gedomineerd door de verhoudingen tussen Maori en Pakeha (Europeanen).

Cultuur
Nieuwzeelanders hebben een unieke en dynamische cultuur met Europese, Maori, Pacifische en Aziatische invloeden.Het is een cultuur die de vele verschillende levensstijlen laat zien en de verhalen die men te vertellen heeft.

Natuur
Verbluffende landschappen, weelderige vegetatie en unieke levende natuur maken Nieuw Zeeland een paradijs voor natuurliefhebbers.