Galerie Matariki Home
Uit respect voor de Maori cultuur en tradities en met grote liefde voor de Maori kunst, hebben wij deze website Matariki genoemd. Matariki is de Maori naam voor de groep van sterren ook bekend als de Pleiaden die verwijst naar het traditionele Maori Nieuwjaar.
Als onderdeel van de handelsmaatschappij Oceania vormt Matariki een belangrijke schakel tussen de Nieuwzeelandse cultuur en de Europese liefhebber van Pacifische kunstwerken. Onze missie is het importeren of via een agentschap vertegenwoordigen van producten die in Nieuw Zeeland gemaakt zijn en die een bepaalde exclusiviteit hebben die in het Westen niet te vinden is.
Ons streven is die Pacifische schoonheid, die combinatie van kleur en exquisite uitstraling voor geinteresseerden in Europa bereikbaar te maken. De belangstelling in Europa voor de Pacifische eilanden is enorm groot. Zo ook de interesse in Polynesische kunst.
Matariki wil daar voor u een spil zijn en de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige manier u te kunnen laten kiezen uit tal van artefacts (kleine kunstwerkjes), die een zodanige exotische schoonheid en kracht hebben dat zij uw interieur direct een andere wending kunnen geven.
Voor iedereen die aan een dierbare een speciaal geschenk wil geven, iets wat je in het Westen niet kunt vinden, hebben wij vele mogelijkheden.
Maak een keus uit houtsnijwerk, beeldende kunst, schilderijen, juwelen, accessoires, lederwerk, functionele kunstwerkjes uit diverse delen van Nieuw Zeeland, alle met die Pacific touch, een echte glimlach vanuit de Pacific... Wij nodigen u uit de website te bezoeken van Galerie Matariki.